Президент України Володимир Зеленський подав декларацію про свої доходи за минулий рік. Так, за минулий рік гарант заробив 370 тисяч доларів США.

Декларація президента з'явилася в Єдиному реєстрі декларацій.

Цікаво, що Зеленський задекларував 36,5 тисяч доларів США доходу від здачі майна в оренду іноземцям, проте не вказав, що саме він здавав. Згідно з декларацією, 28 жовтня Зеленський отримав дохід від здачі майна в оренду іноземним громадянам Сірану Сонгу і Хинуї Ліну.

Володимир Зеленський, фото Офіс президента

У декларації також йдеться, що Володимир Зеленський заробив 4,2 млн гривень ($160 тисяч) під час роботи в студії "Квартал 95". Ще 5,5 млн гривень ($210 тисяч) він отримав з інших джерел.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Також українському президенту належить ряд об'єктів нерухомості в Києві - будинок площею 353 кв. м (близько $31 тис.), квартира в 131 кв. м ($28,5 тисяч), два паркувальних місця, земельна ділянка площею 1,2 тис. кв. м, кілька квартир у спільній частці з дружиною. Крім того, у подружжя Зеленських є будинок в Італії та апартаменти у Великобританії.

Володимир Зеленський, сайт президента

На його банківських рахунках є 1 млн гривень і $130 тисяч, а також ще $190 тисяч і €107 тисяч готівкою. Йому також належить автомобіль Land Rover 2016 року випуску.

Нагадаємо, Зеленський провів телефонну розмову з Ердоганом: про що говорили лідери України і Туреччини.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Австрія виділила Україні космічну суму на відновлення Донбасу: деталі.

Також "Знай.ua" писав, що речниця Зеленського Мендель потрапила у неприємності через поїздку до Станиці Луганської: на фото помітили...