У президентській фракції ″Слуга народу″ один за одним прогриміли гучні скандали: корупційний, ″нецензурний″, ″секс-скандал″ та ″Джокерний″. Все це значно похитнуло рейтинги самої політсили та президента Володимира Зеленського.

З огляду на ситуацію, яка склалася у фракції ″Слуга народу″, президенту рора добряче махнути булавою, вважає український журналіст, бізнесмен і політичний оглядач Андрій Пальчевський.

Журналіст жорстко пройговся по скандальним ″слугам народу″ в ефірі програми ″Великий Вечір″.

″Ми, вибираючи Зеленського, думали, що він прийде з новим людьми. І яке ж наше здивування було, коли ми побачили, що половина з тих, з ким він працюєв адміністрації президента, замазані, при чому, по-чорному замазані з тими, проти кого ми боролись″, - зазначив Пальчевський.

Можна лише собі уявити, що думає та більшість виборців, яка голосувала за те, щоб їх не було у владі, зазначив журналіст. На його переконання, Зеленському пора навести порядок зі ″слугами народу″, махнувши нарешті булавою. Пальчевський пригадав всі ті скандали, які відбулися буквально один за одним.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

″Володимиру Олександровичу вже пора не лише головою, але й булавою, як каже українське прислів'я. Інакше... Вони там розпоясалися″, - обурюється журналіст.

Пальчевський зазначає, що відбувається якесь ″хронічне″ непокарання за всі ці непригядні ситуації.

″Після того, як той же депутат Радуцький пообіцяв нам інтим у нетрадиційній формі, як мінімум щось у вигляді реакції мало б послідувати. В результаті — тиша. І далі ″стрімким домкратом″ починає наростати все, що ми бачимо сьогодні. Один викликає проститутку, ″вдало″ голосуючи за доленосні для країни рішення. Другий переписується з пранкером... Все це мені нагадує Бабченка, який тут наваляв і втік до Ізраїлю″, - зазначив Пальчевський.

Нагадаємо, Пальчевський попередив Зеленського про провал команди "Зю".

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський спрогнозував політична криза Зеленського.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський обурився через радників Зеленського.