Все частіше в новому складі Кабміну виникають ситуації, які тижнями не сходять з перших шпальт ЗМІ. У чому причина таких гучних скандалів, що так чи інакше впливають на репутацію влади, розбирався відомий український журналіст, ведучий та письменник Ігор Лесєв на своїй сторінці в Facebook.

Згадав він найбільш "яскраві" ситуації: листування Яременка з жінкою легкої поведінки і нещодавні перипетії Гончарука:

Олексій Гончарук, Хвиля

"Знаєте, як воно в житті буває? Прийшов у гості в якості віпа, роззувся і треба ж, конфуз. Шкарпетка дірява. І ти вже не просто віп, а дірявий віп. Ось так сталося з Гончаруком. Покатався на самокаті, а з'ясувалося, що він задньопривідний. Начебто, нічого страшного, але це не той осад, коли ложечки знаходяться….Але це ж як би слуги народу. Завжди з'явиться один-дегенерат, який підставить нехай не плече, але пісюн. Весь минулий тиждень у нас лютував Капітан П*сюн. Наш Чубака Яременко з якого буквально іржали навіть в Африці. У Африці. З нас. У Яременко є піся. І він присовує повіям", - іронізує Лесев.

Переписка Яременка (Телеграм-канал "Джокер")

Популярні новини зараз

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Здавалося б, нічого такого, у депутата також може бути особисте життя. Але мандат все одно зобов'язує не просто дотримуватись правил пристойності, але й рахуватися з думкою людей, які тобі повірили. Саме вони платять податки в бюджет:

Переписка Яременка (Телеграм-канал "Джокер")

"Це ми всі йому з бюджету оплачуємо повій. Годинку – 100 баксів. Ось у моєї мами пенсія менше. Яка не на годину, а в місяць. І у більшості пенсіонерів, теж. Ну да ладно, спалився і спалився. Ну хто з нас не без грішка? Але Капітан П*сюн виявився ще й нескінченно тупим. Спочатку розповів про спецоперації. Потім протупил з пранкером (як виявиться, не він один такий тупий). Потім звинуватив у всьому журналістів. А за підсумком ще й знайшов руку Москви. Це Путін його п**ю направляє до повій", - додав журналіст.

Лесев нагадав, що чимало шуму наробила і ситуація Богдана з Бакановым. Пам'ятайте, нібито "бійку", вибиті зуби і жарти на цю тему: хто ж сильніший?

Переписка Яременка (Телеграм-канал "Джокер")

"Потім була історія з Богданом і Бакановим. Рідкісна дикість. Я раптом зрозумів, чому останні 5 років перестав читати абсурдистсько-політичні романи колись свого улюбленого Крістофера Баклі. Американець майстер стьобу і вигадок на безглуздя, але вони хоча б на соплях прикріплені до реальності. А я живу в Україні. Потім сплив Тищенко. Наш ресторатор, бодібілдер і конкурент Кличко в рубриці "несподівані відповіді". Тищенко зізнався, що він – політичний корупціонер. Друге явління Онищенка, який роздає гроші однопартійцям. Тим самим однопартійцям, які йшли в Раду під гаслом обнулення старої корумпованої еліти", - підсумував Лесєв.

Нагадаємо, Богдан пояснив, чому не йде у відставку.

Як повідомляв Знай.uа, Яременко після інтимного скандалу з повією в Раді присвятили пісню.

Також Знай.uа писав, що Гончарук розповів українцям, що буде з субсидіями і опалювальним сезоном.