Вчора Уряд ухвалив проект Бюджету-2020 до другого читання. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook прем'єр-міністр України.

"Уперше це бюджет розвитку країни та безпеки людей. Наша філософія дуже проста. Держава має не заважати, а навпаки створювати чесні та конкурентні умови для розвитку тих, хто цього прагне та надавати підтримку тим, хто справді цього потребує", - повідомив Гончарук.

За словами глави Уряду, найвища цінність держави - соціальний капітал, люди з усіма їх надбаннями. Тож, в Бюджет наступного року закладено розвиток стратегічно важливих напрямків для людей.

Кабмін Гончарука

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

"Наш Уряд відходить від загальних тез про турботу до конкретних вимог та соціальних стандартів, які має гарантувати держава своїм громадянам", - зазначив він.

За словами Гончарука, Бюджет-2020 вперше без підвищення податків та із скороченням дефіциту, щоб зменшувати борги, які всі мають віддавати. Відтепер українці будуть більше заробляти всередині країни - за рахунок приватизації, внутрішніх та зовнішніх інвестицій, лібералізації ринків.

Новий проект передбачає стрімке підвищення соціальних стандартів українців.

Завтра, 5 листопада, Гончарук спільно з усім складом Уряду презентує головний фінансовий документ країни в наступному році для всіх українців. Онлайн.

Нагадаємо, Світовий банк та ЄБРР виділять Україні $300 млн: Гончарук повідомив про підписання угоди в Брюсселі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський заявив про економічний прорив України: "Зупинятися не збираємося".

Також портал Знай.uа писав, що нардеп від "Слуги народу" розплакалася на засіданні Верховної Ради: "Якесь знущання".