У мережі з'явилася інформація, що між головою Офісу президента України Андрієм Богданом і керівником СБУ Іваном Бакановим сталася бійка. У мережі почали активно обговорювати інформацію.

Зазначимо, що журналіст Станіслав Речинський повідомив про інцидент. За словами журналіста, чиновники розійшлися в думці щодо того, хто повинен стати начальником Головного слідчого управління СБУ. Богдан нібито виступав за кандидатуру заступника голови СБУ Дмитра Нескоромного, а Баканов – за Василя Вовка, який раніше обіймав цю посаду.

Ця подія широко обговорюється в мережі. Користувачі не залишилися в стороні від такої гучної події і відповіли на нього жартами і фотожабами.

Додамо, що заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко спростував інформацію ЗМІ про бійку між главою ОП Андрієм Богданом і главою СБУ Іваном Бакановим.

Популярні новини зараз

На ці картки пенсія не прийде: у ПФУ розповіли, як не залишитись без виплат

Від платіжок зомліємо: кожен кубометр обійдеться українцям у 300 гривень

Для трамваїв і тролейбусів встановили нові тарифи: скільки коштуватиме поїздка

Мають подати документи до 1 липня: українцям зробили важливе оголошення

Показати ще

Нагадаємо, у Золотому завершилося розведення сил: офіційна заява штабу ООС.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям показали таємне фото Гончарука, таким прем'єра ще не бачили: "Звідки виліз цей пацан".

Також портал Знай.uа писав, що Путін навмисно зриває зустрічі з Зеленським, заява розставила всі крапки: "Коту під хвіст".