Міністр економіки України Тимофій Милованов поділився з українцями інформацією стосовно того, де в державі найбільша середня зарплата. Відповідний пост він створив на власній Facebook-сторінці.

Як відзначається, за даними 2-го кварталу 2019 року, найвища середня зарплата серед українців у мешканців Маріуполя.

"Де найбільша середня зарплата? У Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі або Маріуполі? Відповідь: в Маріуполі. На другому місці Київ, на третьому Дніпро. Харків і Одеса ділять 4 і 5 місця", - написав міністр економіки.

Зауважимо, що згідно з інформацією Держстату, середня зарплата в Маріуполі становить 17 114 гривень, в Києві 15 561 гривень, у Дніпрі 10 094 гривні, в Одесі 9 492 та Харкові - та 9 221.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Показати ще

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський провів нараду по підготовці держбюджету-2020, в якому поставив міністру фінансів завдання скоротити витрати держбюджету на утримання чиновників на 10%.

Як повідомляв портал Знай.ua, міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов запропонував скасувати єдиний страховий внесок (ЄСВ), знизити податок на дохід фізосіб і переглянути інші податки.

Також портал Знай.ua писав, що у жовтні багато співробітники нового уряду України оприлюднили те, скільки вони отримали за перший місяць.