Як відомо, президент України Володимир Зеленський не дуже любить розповідати про своє особисте життя, а тим паче про свої дітей. Щоправда, в Інтернет все ж просочилося кілька цікавих фактів про те, скільки глава держави витрачає на навчання доньки та син. І слід зауважити, що цифри вражають, адже не кожен зможе собі витрачати такі шалені гроші школу,.

Як пише РБК-Україна, у глави держави є дві дитини: 15-річна Олена і 6-річний син Кирило, які відвідують Новопечерську школу в Києві. Відомо, що навчання в школі платне. Так, батьки учнів 1-5 класів платять в рік $ 12 850, а 6-11 класів - $ 10 850.

Зауважимо, що в цю шалену вартість входять всі необхідні матеріали: персональний планшет, який залучений нарівні з підручниками, шкільна форма від дизайнера Лілії Пустовіт, спортивна форма, дворазове харчування, відвідування творчих гуртків і спортивних секцій, а також щорічний медичний огляд.

Також за окрему плату в школі можна замовити додаткове харчування: сніданок за 1900 гривень на місяць та вечірній перекус за 1700 гривень на місяць. Відтак, виходить, що Зеленський витрачає на дітей близько 25 тисяч доларів за рік.

Популярні новини зараз

В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Підкреслимо, що нардепи України зазвичай хочуть, щоб їхні діти навчалися поруч з принцами і майбутніми королями і можуть спокійно заплатити 30 тисяч доларів на навчання своїх нащадків. До прикладу, Сергій Алексєєв розповідає, що його донька навчається в британській школі і це обходиться в 20 тисяч доларів на рік.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський представив нового голову Тернопільської ОДА.

Як повідомляв портал Знай.ua, у п'ятницю, 1 листопада 37-річного Олександра Прокопенко призначили головою Чернігівської обласної адміністрації.

Також портал Знай.ua писав, що у Тернополі президента Володимира Зеленського зустріли пікетом і криками "Ганьба!". Представники штабу опору капітуляції влаштували гаранту своєрідний "коридор ганьби".