Українська сторона налаштована на активну взаємодію з НАТО, та готова до впровадження системних реформ в оборонному секторі і виконання порядку денного задля приєднання до Альянсу.

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал "Команда Зеленського".

Під час зустрічі український президент Володимир Зеленський наголосив, що його пріоритетними напрямками в роботі залишаються боротьба з корупцією та розбудова громадянського суспільства:

"Щодо захисту прав національних меншин ми запевнили союзників, що Україна виконує всі рекомендації Венеціанської комісії щодо Закону України «Про освіту». Навіть більше, шість із семи рекомендацій українська сторона вже виконала". Володимир Зеленський

Йенс Столтенберг та Володимир Зеленський

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

За словами президента, Україна є невід'ємною частиною євроатлантичного безпекового простору, оскільки розташована на південно-східному фланзі Альянсу:

"Мені було приємно почути, що в НАТО визнають професійність українських військових і цінують наш внесок у співпрацю". Володимир Зеленський

Йенс Столтенберг наголосив, що союзники по НАТО підтримують цілісність України та ніколи не визнають анексію Криму законною:

Йенс Столтенберг

"Союзники закликають Росію повернути Україні судна, які були захоплені торік, і забезпечити вільний доступ до українських портів у Азовському морі. Ми надаємо політичну, практичну допомогу та підтримуємо саме територіальну цілісність України". Йенс Столтенберг

Нагадаємо, Білецький звинуватив Зеленського у брехні з розведенням сил в Золотому: "Для нього це норма".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський заявив про економічний прорив України: "Зупинятися не збираємося".

Також портал Знай.uа писав, що українцям розповіли правду про скандал Зеленського в Золотому: "В армію піди і захищай, Боря...".