У НАТО оприлюднили програму візиту генсека Єнса Столтенберга і послів альянсу в Україну. Делегація прибуде 30 жовтня та візьме участь у ряді заходів.

Згідно з програмою візит розпочнеться 30 жовтня в Одесі, де генсек НАТО і посли побувають у Другій постійній групі НАТО з протидії мін (SNMCMG2). У рамках візиту Єнс Столтенберг виступить перед курсантами Одеської військово-морської академії.

Єнс Столтенберг

Чотири кораблі протидії мін з Болгарії, Італії, Румунії та Іспанії прибудуть до Одеського порту в рамках патрулювання в Чорному морі.

У Києві генсек НАТО проведе засідання Комісії НАТО-Україна 31 жовтня. У засіданні візьме участь президент України Володимир Зеленський. Столтенберг також виступить з промовою у Верховній раді.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Заплановані зустрічі генсека НАТО Єнса Столтенберга та постійних представників НАТО з головою Ради Дмитром Разумковим, міністром закордонних справ України Вадимом Пристайко та міністром оборони України Андрієм Загороднюком.

Єнс Столтенберг

Заступник Генерального секретаря Мірча Геоана та посли НАТО зустрінуться зі спікером парламенту України та керівниками парламентських фракцій. Вони також проведуть соціальний обід за участі віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитром Кулебою.

В рамках візиту будуть проведені виїзні заходи, для організації співпраці послів НАТО з членами громадянського суспільства.

Нагадаємо, раніше Північноатлантична рада прибуде в Україну з офіційним візитом

Як повідомляв портал "Знай.ua", військовий літак США пронісся над Калінінградом

Також "Знай.ua" писав, що війська НАТО зможуть захопити Калінінград при конфлікті з Росією