Для розвитку України повинно бути два "інгредієнти": ефективна влада і комунікація між населенням країни. Про це йдеться в блозі "Войовничого ліберала" у Facebook.

"Перший інгредієнт - це ефективна влада, яка повинна знати проблеми суспільства і придумувати їх вирішення. Тут головне, що знати про проблеми суспільства не через мітинг та комунікації, а через знаходження у владі тих і там, хто з цими проблемами стикався", - вважає блогер.

При цьому другий "інгредієнт" для розвитку країни він назвав найскладнішим.

"Другий інгредієнт - найскладніший. Це ми з вами. Точніше, наші комунікація та фінансово-господарські зв'язки. Україна - країна, в якій плавно, з заходу на схід, зменшуються такі зв'язки. Така ситуація означає, що самі українці вчаться з нуля. В першу чергу кооперуватися, торгувати і довіряти один одному. Ці зв'язки повинні формуватися в дуже спокійній обстановці"

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Показати ще

Блогер певен, що "природний розподіл внизу, максимально швидко знайде ті ніші, в яких буде вигідно людям працювати, а побудовані економічні зв'язки з нуля будуть міцними і стійкими до будь-якої біди".

"Найголовніше, що такі розподілені зв'язки будуть давати тисячі правильних керівників для першого інгредієнта, які будуть створювати нові зв'язки, не ламаючи жодного усталеного, до самого низу"

Нагадаємо, Зеленський озвучив пріоритети України з Донбасу та Криму.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський розповів, яким бачить майбутнє України.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський назвав головні етапи для досягнення миру.