Український президент Володимир Зеленський під час засідання фракції "Слуга народу" звернувся до народних депутатів з проханням підтримати у другому читанні проект закону "Про незаконне збагачення".

Про це стало відомо завдяки заяві першого заступника голови фракції "Слуга народу" Олександра Купрієнка, пише портал "Хвиля".

Володимир Зеленський

"Президент знову в черговий раз попросив підтримати законопроект №1031. Він є в порядку денному і в принципі давно вже. Зараз є фінальна компромісна така форма цього законопроекту і, в принципі, наша фракція готова підтримувати. Так само я чув, що "Голос" підтримуватиме, можливо, приєднаються інші фракції. Це складний законопроект, він розглядатиметься, можливо, день, тому що там багато поправок, вони багато голосуватимуться", — сказав Корнієнко.

Він припустив, що розгляд цього законопроекту в парламенті можуть почати в середу. Крім того, на засіданні піднімалося питання притягнення до відповідальності на законних підставах представників минулої влади. Про це повідомив член фракції "Слуга народу" Олександр Дубинський.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Нагадаємо, Зеленський з Гончаруком показали, що не так з дорогами в Україні: "70 кілометрів за 3 роки?".

Як повідомляв Знай.uа запорізькі пенсіонери бунтують: заборгованість з виплат склала 250 мільйонів гривень, коли повернуть гроші.

Знай.uа писав, Зеленський перевіряє дороги в Запоріжжі: що встигли зробити за три місяці.