Український блогер, журналіст і політичний оглядач Юрій Романенко опублікував вельми цікаве інтерв'ю з активістом Михайлом Чаплигою.

У студії "Хвиля" Романенко поставив актуальні питання, які турбують жителів української столиці і всієї країни в цілому.

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі Yuriy Romanenko, яке називається: "Зеленський став Драконом: готуємо громадян до всеукраїнського страйку".

"Володимир Зеленський пішов шляхом своїх "папєрєдніків" і перетворився на Дракона. Тому громадянам саме час створювати дієві структури захисту своїх інтересів. Михайло Чаплига розповідає, що почав робити.", - підписано відео.

Юрій Романенко і Михайло Чаплига

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Юрій Романенко запитав: "Півроку тому ми з тобою топили за Зеленського. Ми робили все для того, щоб замочити Петра Олексійовича, скинути його. І ось зараз ти розвиваєш ініціативу соцстрайків. А що ж змінилося Михайло?".

"А хто тобі сказав, що я проти Зеленського. Я проти оточення Зеленського, більше того, я за те, щоб повернути це. Знаєш, не всі розуміють фразу: "Повернути сера Ланселота народу". Тобто пішов сер Ланселот воювати в печеру проти дракона, вбив цього дракона і сам став драконом.", - відповів Михайло Чаплига.

Нагадаємо, українці на першому місці в ЄС: страшні цифри - кожен шостий з нас.

Як повідомляв Знай.иа "Відповідає на всі питання": у Зеленського запустили "земельний" сайт.

Знай.иа писав, Романенко розповів про початок політичної кризи в команді Зеленського: "процес Пішов війни".