Призначення нардепа і ресторатора Миколу Тищенка на посаду "смотрящего" над Києвом призведе до втраті рейтингу Зеленського. Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Сергій Грішин.

Помічник президента Андрій Єрмак, який займається питаннями зовнішньої політики, вирішив взаться за Київ за допомогою свого протеже Тищенко.

"Кажуть, Єрмак давно веде Тищенко і максимально його підтримував в якості кандидата від "Слуги народу" на київському окрузі. І став Микола не просто депутатом, а заступником голови комітету з питань інфраструктури (ну а чим будівництво ресторанів не інфраструктура?)", — пише Грішин.

Популярні новини зараз

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Як стверджує журналіст, Тищенко отримав відповідні інструкції, і вже почав вести діяльність у Києві і вести переговори з людьми в ролі "смотрящего" від Зеленського. Вона натякає, що всі серйозні питання доведеться вирішувати через нього.

Грішин переконаний, що ресторатор Тищенко та інші подібні "смотрящі" в результаті своїми діями перетворять "Слугу народу" і самого президента на посміховисько.

"Ще кілька таких "призначень" від представників команди Зеленського, які вирішують свої питання від його імені, то про тепершний захмарний рейтинг можна буде дуже скоро забути", - зазначив Гришин.

Нагадаємо, Седокова розкрила пікантний факт про Тищенка з "Слуги народу".

Як повідомляв портал Знай.uа, Богдана помітили на матчі Україна-Португалія.

Також портал Знай.ua писав, нардеп похвалився у Верховній Раді новим іРһопе 11 Pro.