Прес-секретар партії "Слуга народу" Юлія Палійчук розповіла, як спілкуються нардепи всередині фракції, хто приймає рішення і чи складно потрапити в монобольшінство. Передає OBOZREVATEL.

Як зазначає Юлія, вона в першу чергу займається комунікацією зі ЗМІ керівництва "Слуги народу". За її словами, найбільше журналісти люблять спілкуватися з Арахамією, Корнієнком і Верещуком.

Палійчук поділилася, що "Слуга народу" сформувалася з команди Зеленського, керівників місцевих штабів та експертів. Крім того, в неї увійшли кандидати, який залишили заявку на сайті. Вона поділилася, що повірила Зеленському коли почула його новорічну промову, і готова була в будь-який спосіб потрапити в його команду.

"Про гроші мова взагалі не йшла. Я готова була навіть підлогу мити, мені неважливо було, яка у мене буде посаду. Мені було важливо, щоб у країні почалися зміни. Це все, що мене цікавило. Тому мені запропонували писати тексти, і я це робила", - розповіла Палійчук.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Прес-секретар зазначила, що нинішнє скликання Верховної Ради відрізняється від попереднього тим, що "депутати ходять на роботу і голосують", а раніше "вигуляти туфлі і сумки, якщо приходили".

Нагадаємо, Зеленський негайно звернувся до слуг народу, повернувшись з Японії.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Росії хотіли оштрафувати Путіна, але бояться вимовити прізвище.

Також портал Знай.ua писав, Пальчевський вказав на пристрасті в партії "Слуга народу".