Президенту України Володимиру Зеленському необхідно терміново ініціювати позачергову сесію Ради з кадрових питань. Так вважає лідер Громадського Руху "Рідна країна" Микола Томенко.

"Залишки Верховної Ради ніби попрацювали ще один тиждень не ухваливши жодного рішення. Наступне засідання заплановане на 2 липня. Отож, вже другий місяць Зеленський не може звільнити жодного високопосадовця з команди Порошенка-Яценюка-Гройсмана та призначити нових", - підкреслив політик.

Томенко також запропонував Зеленському у відповідності зі статтею 83 Конституції України вимагати проведення позачергової сесії ВР на наступному тижні, в середу або четвер відповідно 26 чи 27 червня напередодні Дня Конституції.

"Порядок денний - звільнення Генпрокурора, Голови СБУ, міністрів оборони й МЗС та відповідно призначення нових. Якщо такої ініціативи не буде, то скоріше за все ми є свідками підкилимної домовленості між старою і новою владоюза якої одні не можуть, інші не хочуть! П. С, Стаття 83 Конституції України. Позачергові сесїї Верховної Ради Украни, із зазаначенням порядку денного, скликаються Головою ВР на вимогу Президента...", - підсумував Томенко.

Нагадаємо,Томенко розповів про звинувачення від "друзів Кобзона".

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Микола Томенко поділився думками про художній музей Зеленського.

Також Знай.ua писав, що Томенко передбачив, чи складуть ЗНО чиновники МОН.