Як відомо, в Україні легалізували гральний бізнес. Даний законопроєкт, який конкретні лобісти намагалися проштовхнути лотерейний беззаконня і пільгові умови ліцензування для казино, беттінгу і автоматів, щоб перетворити країну в бурхливий Лас-Вегас під контролем копів і бандитів, однак наштовхнулися на протидію — забрали з фінансового комітету Ради і передали в економічний. Про це повідомляє Telegram-канал Dubinsky.pro.

Так, ця спроба пов'язана з позицією фінансового комітету Ради про те, що:

  • з вулиці повинні піти всі нелегальні гральні заклади;
  • повинні бути забезпечені максимальні доходи бюджету від грального бізнесу;
  • повинен бути забезпечений жорсткий контроль за бізнесом;
  • встановлені бар'єрні ціни для отримання ліцензій на гру.

До того ж, на 3 місяць роботи ради даний законопроєкт виводять в інший комітет для того, щоб продавити інтереси "чорнушників" грального бізнесу, які готові "занести" 2-3 млн доларів на місяць.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Нагадаємо, що народний депутат від партії "Слуга народу" розповів, як влада збирається боротися з нелегальними ігровими точками.

Як повідомляв портал Знай.ua, в законопроекті про державне регулювання ринку азартних ігор однозначно має бути заборона на рекламу.

Також портал Знай.ua писав, що нова влада неодноразово заявляла, що хоче легалізувати гральний бізнес в Україні. Якщо через три місяці після прийняття закону про гральний бізнес не будуть закриті нелегальні гральні точки, влада не пройшла тест.