Нова влада неодноразово заявляла, що хоче легалізувати гральний бізнес в Україні. Якщо через три місяці після прийняття закону про гральний бізнес не будуть закриті нелегальні гральні точки, влада не пройшла тест.

Про це заявив голова податкового комітету парламенту Данило Гетьманцев в ефірі програми “Он воно як” (Bihus.Info).

"Так, влада не пройшла тест, ми дарма прийшли до влади. Бо це ж в малому проявляється велике. Тобто, якщо ми не можемо владнати це питання, то ми так само і в інших місцях не можемо владнати", - прокоментував народний депутат від президентської партії "Слуга народу".

Данило Гетьманцев нагадав, що всі гральні заклади в країні зараз працюють "в темну" - і ті, що відкриваються "під дахом" лотерейного оператора (всі ліцензії операторів - прострочені), і ті, що працюють взагалі "в чорну".

"Все, що ми бачимо з вами на вулицях - зараз це все в темну. Аби це припинити, необхідна політична воля", - пояснив політик.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Щоб зрушити це питання, влада має прийняти закон про нові правила для грального бізнесу (жорсткі обмеження, зокрема, щодо розташування, контроль держави за оборотом та збільшення “податку на гріх”).

"Ми його приймемо цей законопроект. І це буде така червона лінія, після якої вже нелегального грального бізнесу бути не повинно. Якщо він залишиться, то ми дарма прийшли до влади, - зазначив народний депутат. - Ми повинні прийняти закон, ми повинні одразу після прийняття закону припинити весь нелегальний гральний бізнес, який існує".

Нагадаємо, Зеленського із першою леді урочисто привітали у Латвії: церемонія офіційної зустрічі із Егілсом Левітсом.

Як повідомляв портал Знай.uа, МАУ потрапила у гучний скандал, українці вражені "сервісом": "Ліктем сусіда у щоку".

Також портал Знай.uа писав, що таємничу незнайомку, яка зірвала марафон Зеленського шукають всією країною: "Розкопати і висвітлити".