Як відомо, дружина президента України Володимира Зеленського Олена відвідала середню школу №49 у Ризі і поділилася своїми враженнями від побаченого там. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, Олена Зеленська була приємно здивована побаченим в школі і заявила, що там просто неможливо бути нездоровим. Також перша леді повідомила, з якою метою відвідала навчальний заклад.

"Я приїхала до цього закладу, щоб ознайомитися з латвійським підходом до організації шкільного харчування та фізичного виховання дітей. А поїхала сповнена натхнення й нових ідей", - пише Олена.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

До того ж, дружина глави держави нагадала над чим зараз працює.

"Я вже писала, що разом з профільними міністерствами та громадськими активістами працюю над проектом поліпшення системи шкільного харчування. Удосконалення уроків фізичного виховання в українських школах - ще одне пріоритетне завдання, яке разом зі здоровим харчуванням допоможе зберегти здоров'я українців з дитинства", - уклала Зеленська.

Нагадаємо, що під час урочистостей за участю президента України Володимира Зеленського, які відбувалися в столиці Латвії, поліцейські затримали двох підозрілих чоловіків.

Як повідомляв портал Знай.ua, днями перша леді відвідала Ризьку українську середню школу і поспілкувалася з представниками української громади Латвії.

Також портал Знай.ua писав, що перша леді України, дружина Володимира Зеленського Олена Зеленська розповіла, яким бачить ідеального президента.