Олена Зеленська, перша леді країни і дружина Володимира Зеленського, президента України, поділилася в інтерв'ю тим, як познайомилася з чоловіком, і як він зробив їй пропозицію.

Олена Зеленська (в дівоцтві Кияшко, - ред.) познайомилася з Володимиром Зеленським ще в шкільні роки - в гімназії №95, Кривий Ріг. У 17 років вони обидва закінчили школу, і після цього між парою зароидилсь почуття, повідомляє портал Politeka.

Є популярна версія про те, як вони познайомилися. Суть полягає в тому, що Олена йшла по вулиці з касетою фільму "Основний інстинкт". Володимир зупинив майбутню дружину, поросил позичити йому касету й дав Олені номер свого телефону. Олександр Пікалов, один з учасників і керівників "Кварталу 95", пояснював якось в інтерв'ю, що, насправді, касету взяв він, а ось повернув її Володимир.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Олена Зеленська розповіла, що Володимира вона знала ще до цієї історії з фільмом. В школі, говорить Олена, Володимира не можна було не помітити, і про нього знали всі:

"Чесно кажучи, я не пам'ятаю момент, коли ми вперше з Володимиром перетнулися поглядами. А все тому, що в школі Зеленського знали і бачили всі. Його компанія завжди була яскрава. Якщо десь голосно - значить, там точно буде Зеленський. Я знала, що Зеленський навчається в "Б" класі, і на цьому все."

Сам Володимир Зеленський колись зізнався в інтерв'ю, що вийти заміж Олені він запропонував прямо в залі кінотеатру - його розчув занадто романтичний фільм, який вони разом дивилися:

"Олена постійно запитувала, коли ми одружимося. А я був упевнений, що якщо шлюб, то відразу і діти, з народженням яких поспішати не хотілося."

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська з президентом привітали українських вчителів: "Ми пишаємося...".

Також Знай.uа писав, що Олена Зеленська в купальнику справила фурор: такою її бачив тільки президент, невідомі фото.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Олену Зеленську "зловили" в несподіваному місці, емоції зашкалюють: "Моя улюблена перша леді".