Багаторазовий чемпіон світу та Європи, народний депутат від фракції "Слуга народу" Жан Беленюк прокоментував жахливу ситуацію, яка сталася цими днями в одному із столичних супермаркетів.

Нагадаємо, що кілька днів тому в соцмережі з'явилося відео, на якому видно, як невідомий вдарив іноземця і кинув йому банан зі словами "Хавай давай!". Тоді переляканий хлопець погодився і взяв фрукт, однак, це не зупинило знущання з молодика.

Відтак, на сторінці народного депутата від партії "ЄС" Ірини Геращенко з'явився допис, де вона розповіла, що їх реакція з Жаном Беленюком на цей інцидент була недостатньо жорсткою.

"Ми з Жаном єдині в спільній позиції - засуджуємо будь-які прояви ксенофобії і расизму. Впевнена, що ця тема - несприйняття ксенофобії, а також є об‘єднувальною для всього парламенту, всіх фракцій", - зазначила нардеп.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Окрім цього, вона заявила, що у зв'язку із тим, що Беленюк нагадав їй цю історію, вони зроблять усе можливе, аби покарати зловмисника.

"Дякую Жану, що нагадав цю історію. Підготую запит до МВС щодо цього випадку, хуліган, який дозволив собі принизити африканця, має бути покараний", - підкреслила Геращенко

Нагадаємо, раніше у Зеленського анонсували перезавантаження Мінсоцполітики.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Пенсійним фондом України триває фінансування пенсій.

Також "Знай.uа" писав, що у Зеленського порівняли пенсії суддів і простих українців.