Ганну Новосад, міністра освіти і науки України, розкритикували в соціальній мережі за те, що її місячний оклад у МОН - занадто великий на тлі зарплат, які отримують звичайні вчителі.

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив Михайло Шнайдер, відомий український блогер. Він звернувся до українців і сказав, що чиновники не повинні отримувати настільки більше грошей, ніж звичайні громадяни України.

Як повідомляє Шнайдер, в той час як вчителі отримують зарплату в 5 тис. гривень, Ганна Новосад, міністр освіти і науки України, отримала зарплату в 30 тис. гривень. Шнайдер зазначив, що не найменшу зарплату по Україні міністр отримала після того, як заявила "що грошей на підвищення заробітних плат нашим педагогам немає".

Ганна Новосад

Блогер не вважає зарплату Новосад дуже великою, але додає, що міністр отримала в 6 разів більше, ніж звичайні вчителі, викладачі та вихователі. На погляд Шнайдера, такий колосальний розрив у сумах зарплати зовсім неприйнятний.

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Нагадаємо, раніше українським студентам перестануть платити стипендію через "підвищення": що говорить Новосад.

Також Знай.uа писав, що міністр освіти Новосад влаштувала вчителям жорстку ревізію в Харкові, "відстаємо на цілий рік": що зміниться в школах назавжди.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що російськомовні школи масово переведуть на українську: Новосад назвала точну дату.