Заарештований співробітниками НАБУ ексзаступник секретаря РНБО Олег Гладковський вирішив оголосити голодування на знак протесту проти "свавілля правоохоронних органів".

Про це йдеться у повідомленні прес-служби автомобільної корпорації "Богдан Моторс", яку очолює сам Гладковський.

"За його словами, жодних обмежень на виїзд за кордон ніколи не було. Повісток з викликами на допит або проведення слідчих дій не направлялося. Я весь час співпрацював з детективами НАБУ, даючи показання та необхідні пояснення", - заявили в прес-службі.

Олег Гладковський

"За останні півроку, відтоді, як я повернувся в корпорацію "Богдан", я десятки разів вилітав за кордон для участі у переговорах з бізнес-партнерами і завжди повертався в Україну", - цитує прес-служба Гладковського.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Сьогоднішнє затримання він назвав "брудним піаром" і "політично мотивованим незаконним переслідуванням з метою створення картинки для ТБ".

Нагадаємо, що в четвер, 17 жовтня, співробітники НАБУ затримали ексзаступника секретаря РНБО Олега Гладковського у ресторані біля столичного аеропорту "Бориспіль".

Як повідомляв портал Знай.uа, затримання Олега Гладковського призведе до арешту п'ятого президента України Петра Порошенка.

Також портал Знай.uа писав, що Олег Гладковський вперше прокоментував своє затримання.