Колишній перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський спробував виїхати з країни, його затримали співробітники Національного антикорупційного бюро. Повідомляється, що сам соратник Порошенка не очікував такого повороту подій.

Гладковський прибув в міжнародний аеропорт "Бориспіль", та його не випустили з країни. Після цього він відправився в ресторан, що розташований на Бориспільській трасі. Туди прибули співробітники НАБУ та затримали колишнього чиновника.

У ЗМІ з'явилася інформація, що Олег Гладковський не був готовий до такого й думав, що йому дозволять перетнути кордон України. Протягом усього цього часу соратник Петра Порошенка намагався дзвонити всім "високим чинам" в силових відомствах.

Відомо, що Гладковський хотів виїхати до Польщі, але не встиг. НАБУ вже тривалий період відстежувало його переміщення.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Зазначимо, що нещодавно команда журналістських розслідувань Bihus.Info (програма "Наші гроші") представила фільм, в якому стверджується, що Ігор Гладковський, син першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, разом з Віталієм Жуковим і Андрієм Кугою через фірми-"прокладки" постачали оборонним підприємствам контрабандні російські деталі або деталі з українських військових частин за завищеними у 2-4 рази цінами.

Нагадаємо, Олега Гладковського-Свинарчука затримано НАБУ, фото: хотів покинути Україну, - ЗМІ.

Як повідомляв портал Знай.uа, зарплату Рябошапки показали усій країні: скільки отримує щомісяця Генпрокурор.

Також портал Знай.uа писав, що таємничу незнайомку, яка зірвала марафон Зеленського шукають всією країною: "Розкопати і висвітлити".