Затриманий НАБУ ексзаступник секретаря РНБО Олег Гладковський не збирався тікати з України. Виявилося, що він повинен був відвідати міжнародну виставку в Брюсселі. Про це заявили в автомобільній корпорації "Богдан", президентом якої є сам Гладковський.

"Ні про яку спробу залишити Україну не може бути й мови. 17 жовтня 2019 року Гладковський прямував на світову виставку автобусної техніки Bus world 2019, яка починає свою роботу 18 жовтня у Брюсселі. Він був офіційно запрошений на цей захід та мав на меті взяти участь у низці запланованих ділових переговорів, як голова провідної автомобілебудівної корпорації", – вказується в повідомленні.

Олег Гладковський (Свинарчук)

У корпорації зазначили, що після звільнення з РНБО, Гладковський знову очолив "Богдан", часто виїжджав за кордон у ділові поїздки і повертався до України.

Раніше в НАБУ заявили, що Гладковський підозрюється у зловживанні службовим становищем (ч. 2 ст. 364 КК України).

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Нагадаємо, Олег Гладковський вперше прокоментував свій арешт.

Як повідомляв портал Знай.uа, 17 жовтня Олег Гладковський спробував виїхати з України, але не встиг, оскільки його затримали співробітники НАБУ.

Також портал Знай.uа писав, що затримання Олега Гладковського призведе до арешту п'ятого президента України Петра Порошенка.