Виявилося, що жінка, яка в скандальній формі звернулася до президента Володимира Зеленського під час прес-марафону, назвала главі держави свою адресу прописки не точно, а вірніше і зовсім не існуючий.

Про це стало відомо завдяки розслідуванню видання "Наше місто". Журналісти побували в Дніпрі, однак не знайшли названу жінкою адресу, пише "Хвиля".

Варто нагадати, що жінка представилася Ніною Мещеряковою і зажадала від Зеленського розібратися з питанням "захоплення її майна". Після питання глави держави вона заявила, що прописана в Дніпрі і живе за адресою вул. Маяковського, 51.

"Незважаючи на те, що живе жінка в Дніпрі, Ніну Андріївну частіше зустрічають біля Офісу Президента, ближче до скупчення журналістів. У руках плакати з гаслами і закликом покарати рейдерів. Імені і телефону жінка не називає. Більш того, на пропозицію допомогти в цій ситуації відмовляє. За словами Ніни, все що їй потрібно — розкопати і висвітлити факт бандитського свавілля", – повідомили автори розслідування.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Журналісти спробували знайти жінку в Дніпрі, однак з'ясувалося, що такої адреси не існує. За словами чиновників, по вул. Маяковського всього 3 житлових будинки, серед яких немає 51. У підсумку журналісти знайшли жінку за адресою вул. Академіка Янгеля, де вона проживає вже довгий час. Двері журналістам ніхто не відкрив. Сусіди описали жінку, як дуже активну і "живу" особистість.

Нагадаємо, пенсія 4000 гривень: перерахують українцям виплати з новим прожитковим мінімумом.

Як повідомляв Знай.uа на Донбасі трагічно загинула українська захисниця Ярослава Никоненко: пішла слідом за батьком.

Знай.uа писав, Зеленський запропонував дворічний мораторій для підприємців: що це значить і кого торкнеться.