Керівник Офісу президента Андрій Богдан засвітився на грі національної збірної України з футболу проти збірної Португалії. Вболівав за українських футболістів по-справжньому - із блакитно-жовтим прапором в руках.

Глава Офісу президента пританцьовував і щось голосно викрикував, вболіваючи за перемогу футболістів.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Крім нього, у VIP-ложі "Олімпійського" за грою стежили народні депутати від "Слуги народу" Микола Тищенко Жан Беленюк, міністр цифровий трансформації Михайло Федоров з дружиною, президенти Леонід Кучма і Леонід Кравчук, режисер і звільнений політв'язень Олег Сенцов, в'язень путінського режиму, громадський активіст Володимир Балух.

Оскільки відео опубліковане без звуку, неможливо почути, що саме співає Богдан.

Антикорупційний прокурор Назар Холодницький був зі своєю подругою Юлею. Але найяскравішою на трибунах була дама Богдана - Анастасія Сличная в рожевому костюмі.

Нагадаємо, глава Офісу президента Богдан повернувся до списків партії Порошенка: відсудив своє місце.

Як повідомляв портал Знай.ua, глава Офісу президента України Андрій Богдан звернувся до журналістів і всіх українців. Він попросив різноманітні ЗМІ не наводити на нього наклеп і заявив, що не зустрічався з американським бізнесменом Семом Кислиным.

Також портал Знай.ua писав, що глава Офісу президента України Андрій Богдан полетів на відпочинок у Туреччину з друзями в той час, коли по всій Україні проходять протести проти підписання "формули Штайнмайера".