У День захисника України президент Володимир Зеленський під час візиту в район проведення операції Об'єднаних сил відвідав Авдіїську "промку". Про це йдеться в повідомленні пресцентру ООС в Facebook.

Так, глава держави разом із міністром оборони Андрієм Загороднюком, начальником Генштабу ЗСУ Русланом Хомчаком і командувачем ООС Володимиром Кравченком вшанував хвилиною мовчання пам'ять українських військових біля Меморіалу захисникам Авдіївської промзони.

"З ситуацією на лінії зіткнення, умовами несення служби і проживання українських військових Володимир Зеленський ознайомився, відвідавши передові підрозділи 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка. Тут же глава держави вручив нагороди та цінні подарунки найкращим захисникам України", - розповіли в пресцентрі ООС.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Під час нагородження Зеленський подякував військовим за мирний сон в Україні.

"Дякуємо вам за вашу відвагу, доблесть, за характер, за волю, за витримку, за мирний сон в українських містах і селах. Нехай Покрова Пресвятої Богородиці завжди оберігає вас та завжди вас захищає. Повертайтесь живими!" - зазначив президент.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський у рамках робочої поїздки в Донецьку область зустрівся з військовослужбовцями ООС.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський знає, як вирішити проблеми вимушених переселенців з Донбасу та Криму.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський терміново звернувся до українців на Покрову: "Не піддавайтеся...".