Відомий політолог та експерт з міжнародної та внутрішньої політики Українського інституту майбутнього Юрій Романенко зробив сенсаційну заяву. Так він розповів, що арешт екс-депутата та корупціонера Сергія Пашинського, це ніщо не інше, як піар-хід команди Зеленського. Про це він розповів в інтерв'ю для ""Апостроф

За його словами, це потрібно для того, аби створити видимість боротьби зі старою системою.

"З урахуванням того, що протягом вересня влада дуже конкретно "вдарила в штангу" по ряду напрямків - з ФОПамі, з економічними законами, з "формулою Штайнмайера", і, очевидно, це відіб'ється на рейтингу вже в найближчі місяці, то вони переходять до справедливої ​​частини "Марлезонського балету", - заявив політолог.

Юрій Романенко

Окрім цього, Ромаченко зауважив, що заява Пашинського про його можливе фізичне знищення є безпідставним, адже він не є ворогом Путіна. Також він додав, що це є одним із символів бардаку, який відбувався в Україні попередні 5 років.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

"Не потрібно переоцінювати масштаб його особистості. Вона масштабна лише в плані організації безладу, коли сини, діти, родичі розставлялися по різних позиціях для того, щоб контролювати бюджетні потоки ", - підкреслив політолог.

Сергія Пашинського

Нагадаємо, що цими днями Державне бюро розслідувань повідомило про підозру екснардепу через стрілянину, яка сталася ще 31 грудня 2016 року. Наразі Печерський районний суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці.

Нагадаємо, українці вимагають, щоб Зеленський переніс Офіс президента в Золоте.

Як повідомляв портал Знай.ua, тисячі добровольців висунули жорсткий ультиматум Зеленському

Також Знай.ua писав, розведення сил на Донбасі, а саме в Золотому має розпочатися 9 жовтня під керівництвом ЗСУ і ООС.