Українського політика, колишнього міністра оборони Анатолія Гриценка не пустили на ефір одного з каналів і побили його супроводжуючих титушки в Одесі. Про це написав політолог Юрій Романенко з посиланням на SHARK Radio в Facebook.

Близько 30 людей у масках напали на лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценко в Одесі. Інцидент стався перед входом в офісний центр Термінал 42, де знаходиться SHARK Radio. У політика був запланований прямий ефір.

Група людей спортивної зовнішності спочатку перегородила Гриценко вхід, а потім напали на прихильників політика, які його супроводжували. Кількох з них "титушки" побили, зокрема, одному чоловікові розсікли брову. Першу допомогу постраждалим надали медики швидкої, яка прибула на місце події. На даний момент поліція опитує свідків.

Анатолій Гриценко

"Думаю, що вже всім очевидно, що військове становище виявилося черговою симуляцією, використовуючи яку будуть вирішувати свої проблеми. Насамперед віджимати бізнес і закривати рота неугодним. Я не фанат Грица (Анатолія Гриценка, - ред), але те, що на відео це з ряду вон навіть для України", - говорить Романенко.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Раніше ми писали, що нинішня влада не винна "гратись" з воєнним станом, а займатись звільненням моряків. Про це Анатолій Гриценко написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Воєнний стан - дотепер так і не введено! Так поспішали, а коли вибори не перенесли, то вже воєнний стан не дуже й потрібен? Соромно за таку владу", - пише лідер "Громадянської позіції".

Він підкреслив, що президент, заявивши про введення воєнного стану 26 листопада. Після цього Андрій Парубій відзначив, що воєнний стан не введено, а закон буде підписаний 28 листопада.

"Потім його підпише Порошенко, потім опублікує Урядовий кур’єр, лише після того буде введено. Дурдом Ромашка", - додав Гриценко.

Нагадаємо, Міноборони терміново звернулося до українців.

Як повідомляв "Знай.uа", в Україні запровадили воєнний стан.

Також "Знай.uа" писав, українським морякам, яких незаконно затримали окупанти у Керченській протоці, так звань суд Сімферополя у середу, 28 листопада, обиратиме запобіжний засіб.