Влада відмовилася від планів розпочати розведення військ 7 жовтня. Таку заяву зробив лідер партії "Національний Корпус", засновник полку Азов, народний депутат України (VIII скликання) Андрій Білецький.

"Дякую всім ветеранам, які стали на захист Золотого! Це – наша маленька перемога. Але ця перемога є тимчасовою. 9 жовтня о 12:00 Зеленський знов спробує почати розведення", - написав Білецький.

"Я оголошую мобілізацію. Я прошу кожного ветерана, кожного українця, який має можливість, їхати у Золоте", - йдеться у особистому блозі Білецького на УП.

Також Білецький у відеоролику заявив, що треба протестувати, треба показати свою позицію. Бо якщо тут буде декілька тисяч українців, то війська розводити не наважаться.

Популярні новини зараз

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Андрій Білецький

"Ми зобов'язані не допустити здачі української землі. Коли на акцію вийде кілька тисяч людей – тоді Зеленський не наважиться вивести війська з Золотого. Якщо ми виграємо 9-те, то ми виграємо битву! 9-го жовтня о 12:00 збираємось у Золотому", - закликав лідер партії "Національний Корпус", який сильно хвилюється за долю Донбасу.

Нагадаємо, раніше бойовики вирішили перевірити українських воїнів на пильність в Золотому: поспішають до розведення сил.

Також Знай.uа писав, що розведення сил на Донбасі скасовано: Пристайко пояснив причини.