Народний депутат від фракції ОПЗЖ Ілля Кива знову потрапив до об'єктивів камер. Його вдруге за сесійний день застукали за дивним заняттям у Верховній Раді.

Як відомо, у середу, 2 жовтня Ківа проробляв загадкові маніпуляції руками на рівні пояса, сховавшись за робочими місцями депутатів від партії "Слуга народу", чим привернув увагу журналістів. Виявилося, що нардеп таким чином намагався приховати переписку.

Тепер стало відомо, з ким саме листувався Ілля Кива, стоячи біля трибуни парламену. Народний обранець не міг відірватися від телефону, через спілкування з моделлю, яка підписана у нього як "Юля конкурс краси Одеса".

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

Журналісти помітили і навіть зняли на відео, як Кива після переписки довго не міг прийти в себе та посмикував штани в ділянці ширінки, аби заспокоїтися. В мережі багатьом користувачам здалося, що народний депутат пестить свої статеві органи. Після цього, народний обранець чомусь підняв штанини та підтягнув шкарпетки.

Нагадаємо, що відомий український співак, політик, лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук звернувся до українців і поділився своєю позицією з приводу ситуації, яка склалася навколо "формули Штайнмаєра та запитання з приводу контролю державного кордону.

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського знайшли спосіб збагатити Україну, корупціонери допоможуть: "Вони бережуть наші гроші".

Знай.uа писав, "Слуга народу" Соломчук взявся за вим'я і повторив подвиг Ляшко: "Ми підготували...".