Після того, як Володимир Зеленський став президентом України, увага громадськості підвищилася не лише до нього, а й до його дружини - Олени. Вона непублічна людина, рідко виходила в люди чи на сцену, однак вона брала активну участь у житті "Студії Квартал 95", а саме - писала тексти виступів.

Олена Зеленська рідко дає інтерв'ю, однак нещодавно вона розповіла про свою сім'ю, передає видання POLITEKA.

Перша леді України зазначила, що всі головні рішення вони в родині приймають тільки разом і у їхній родині панує демократія. Також вона додала, що більше часу проводить з дітьми.

Володимир та Олена Зеленські

"Звичайно, як і у багатьох сім’ях, у нас розділені обов’язки. Тато більше займається зовнішньою політикою, мама — внутрішньою. Оскільки тата на всіх не вистачає, більше часу з дітьми проводжу я, тому в основному і вирішую всі організаційні питання. Іноді сам Володимир не проти в чомусь взяти участь, але я намагаюся звільнити його від додаткових обов’язків. Хоча глобально всі великі рішення в житті нашої сім’ї ми приймаємо, зрозуміло, разом", – зазначила Олена.

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Дружина Володимира Зеленського заявила, що вони також радяться з дітьми перед прийняттям важливих рішень. Як зазначає Олена, сварки в сім’ї нечасте явище, але часом всяке трапляється. Але жінка зазначила, що вони з чоловіком намагаються одразу ж вирішити проблему, обговорити її, поговорити.

Олена Зеленська

За словами Зеленської вони знають, коли взагалі не варто нічого говорити і краще просто помовчати. Вона стверджує, що Володимир Зеленський навіть частіше може промовчати і не відреагувати на якісь її приколи.

"Тому в основному він терпить. І якщо він вже починає відповідати значить, я вже перегнула палицю. А так я можу, звичайно, образитися, якщо він у від’їзді, а я не можу йому добу додзвонитися. Можу висловити претензію, але не більше цього. Слава богу, ми пройшли цей етап. Хоча було всяке", – зізнається дружина Володимира Зеленського.

Нагадаємо, Вакарчук звернувся до українців з терміновою заявою: "Сподіваюся, це розуміють всі...".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський погодив текст "формули Штайнмайєра": у чому суть і що це означає для України.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський відповів на найболючіше питання українців: "Не буде ніколи ніякої капітуляції".