Відбулася зустріч Президента України Володимира Зеленського і президента США Дональда Трампа. Лідери провели переговори в рамках 74 сесії Генасамблеї ООН, що проходить в Нью-Йорку.

Під час розмови були розглянуті питання ситуації на Донбасі, боротьби з корупцією та енергетичної безпеки України. Особливу увагу глави країн приділили проблемам, пов’язаним з територіальною цілісністю України. Про це повідомляє Офіс президента.

Відбулася зустріч Володимира Зеленського з Дональдом Трампом

Володимир Зеленський та Дональд Трамп обговорили і реформи та боротьбу з корупцією. Український президент навіть запропонував Трампу навідатись в Україну, що переконатися в позитивних змінах, які відбуваються в нашій державі.

"Сказав президентові США, що це не дуже гарна реклама для України, коли всі говорять, що країна корумпована. Я запросив Дональда Трампа в Україну, щоб він приїхав і побачив, що у нас дійсно демократична, європейська країна", — підкреслив він. Володимир Зеленський

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Відбулася зустріч Володимира Зеленського з Дональдом Трампом

В рамках розмови щодо питання енергетичної безпеки президенти України і США зійшлись на тому, що потрібно прагнути у цьому плані до повної незалежності.

"Ми хочемо бути дійсно незалежними і мати багато кейсів, щоб нам ніхто не викручував руки з приводу газу, енергетичної безпеки, вугілля", — додав глава держави. Володимир Зеленський

Нагадаємо, раніше відбулася перша зустріч Президента України з діаспорою у США

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський виступив на Саміті ООН в рамках 74-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський обговорив з Меркель "Нормандський формат"