Джеффрі Сакс констатував, що зростання доходів населення Сполучених Штатів Америки так і не привело до підвищення індексу щастя.

"Те, що відбулося в США, — ми стали дуже багатими і при цьому все більш нещасними. Ми вийшли на рівень доходів $ 65 тис. на душу населення, але щастя все немає. Кількість саме­вбивств і неврозів тільки зростає. Навіщо тоді всі ці гроші, якщо немає нормального життя? Важливо, щоб уряди почали звертати увагу на результати, що стосуються рівня щастя громадян, а не тільки на традиційні економічні показники", - сказав директор Центру сталого розвитку Колумбійського університету.

Тоні Блер говорив, що соцмережі впливають на політику.

"Я знаю багато про футбол, але будь-менеджер Newcastle United знає про нього набагато більше. І так у будь-якій сфері життя. Зараз багато хто думає, що повинен бути негайний перехід від висловлення думки в соціальних мережах до прийняття рішення. Тому люди у Великобританії кажуть: ці члени парламенту — вони не відповідають волі народу. Але насправді ці парламентарії ізу­чають питання — для цього їх і обрали", - стверджує колишній прем'єр-міністр Британії.

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Робін Райт запевняла, що нинішній політиці не вистачає вірною комунікації з людьми.

"Як зробити політику щасливою? Щастя — це єднання, комунікація. Якщо є єднання — ви не сердьтеся, не нападаєте. Тоді є прогрес і настає щастя", - заявила актриса.

Йон Гнарр пояснив, чому не потрібно недооцінювати коміків.

"В мене було упереджене ставлення до політиків. Коли я став одним із них, я зрозумів, що політики — це такі ж люди, як ви і я, як вчителя… Що ж стосується комедіантів — вони не божевільні. Вони зазвичай дуже розумні та здібні люди. І те, що коміки смішні, не означає, що вони несерйозні", - сказав актор.

Святослав Вакарчук роз'яснив, що сильні інституції важливіше персоналій в політиці.

"Якщо подивитися на західні країни, які для всіх нас є прикладом і метою, до якої треба прагнути, — у всіх у них є загальна особливість. Це інституції, які можуть пережити будь-якого політичного лідера, яким би сильним або слабким, популярним або непопулярним він чи вона не були", - пояснив народний депутат.

Крейг Мейзин закликав підтримувати та розвивати українське кінематограф.

"Правда в тому, що такі історії повинні розповідати не американці, як я. Потрібно почати думати про вашому мистецтві і культурі. Оглядатися на своє минуле — це нормально і добре. В українській історії XX століття є найдраматичніші, сумні й водночас прекрасні сторінки. Вони потрібні нам усім", - заявив американський сценарист.

Фарід Закарія зазначив, що ліберальний світовий порядок все ще не втратив своєї сили.

"Всю попередню історію війни, голод, автократії, історія працювала циклічно — особливого прогресу не було. Після 1945 року сталося щось дивне: ви бачите величезні зміни, більше миру, стабільності, міжнародного співробітництва, міжнародного участі різних країн в альянсі", - сказав ведучий.

Керсті Кальюлайд запевняла, що верховенство права — це теж фактор щастя.

"Що нам дає верховенство права? Передбачуваність. Якщо всі дотримуються законів, то ніхто — ні уряд, ні хто‑небудь інший — не може прийти до мене і забрати те, що я чесно заробила, разом з моєю думкою і репутацією", - заявила президент Естонії.

Володимир Зеленський розкрив секрет свого політичного успіху.

"Чим більше в нас не вірять, тим краще у нас виходить", - сказав глава української держави.

Олег Сенцов розповів про свою маленьку боротьбі в колонії.

"Я не був на Донбасі, не був на війні — мене заарештували за два дні до того, як я мав туди поїхати. Так вийшло — у кожного своя доля, і ми її не вибираємо. І я вів свою маленьку боротьбу. Нікому не відому нікому не видну — один на один з цією системою. За себе, за свою гідність, за свою країну і за дві смужки — жовту і синю", - поділився режисер.

Нагадаємо, що соліст відвідав щорічний Ялтинський форум.

Як повідомляв портал Знай.ua, Волкер відвідає конференцію YES.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський знайшов єдиний спосіб закінчити війну на Донбасі.