Керівник офісу президента Андрій Богдан під час закритої зустрічі фракції "Слуга народу" пригрозив депутатам-мажоритарникам. Зокрема, йшлося про виборчу мажоритарну систему і її скасування.

У виставковому центрі "Парковий" найбільша фракція українського парламенту "Слуга народу" традиційно провела масштабне засідання, на яке прийшли всі депутати, спікер ВР Дмитро Разумков та перший віце-спікер Руслан Стефанчук.

Спеціальними гостями засідань такого штибу є президент, прем’єр-міністр, окремі міністри та керівництво Офісу президента.

Якщо Зеленський присутній на фракції, засідання перетворюється у "відкритий мікрофон", коли депутати ставлять президенту свої запитання. Один із нардепів заявив, що з президентом спілкуються поважно і компліментарно.

Популярні новини зараз

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Штрафи від ТЦК стануть масовими: скільки чоловіків опиняться в зоні ризику

Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила

Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає

Показати ще

Також мажоритарник від "Слуги народу" заявив, що "мажоритарники запитували, що буде із субвенціями". Богдан увімкнув мікрофон і хамовито відповів на таке.

"Мажоритарки більше не буде", - заявив Богдан.

У рамках офіційної зустрічі навіть хтось вигукнув у бік президії: перестаньте робити з нас стадо баранів.

Примітно, що це не перший конфлікт у фракції. Зокрема, 19 вересня Рада провалила законопроект, який скасовує "правки Лозового" та дозволяє НАБУ і ДБР прослуховувати нардепів.

Нагадаємо, в Офісі президента вирують емоції, Богдана вивели з себе остаточно: "Що це за разводняк?!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський побудує нове місто, в Україні з'явиться свій Лас-Вегас: де, коли і що там буде.

Також "Знай.uа" писав, що Зеленський жорстко покарав заступників Богдана, і ось що він отримав у відповідь: "Хто більше працює, той...".