Екс-керівник Міністерства охорони здоров'я Уляна Супрун заявляє, що у міністрів був свій чат в месенджері, де вони переписувалися на засіданнях. Саме так вони обговорювали слова доповідачів.

Про це вона повідомила в інтерв'ю Українській правді. Життя.

"Коли ми сидимо на Кабміні, і хто доповідає, ви бачите, що ми в телефонах. Але ми не сидимо тоді в Facebook. Ми спілкуємося між собою, щоб коментувати те, що говорять. Іноді, якщо були якісь проблеми, ми прем'єру Гройсману писали. Коли він читав телефон, то від нас, щоб ми його не перебивали. У нас був свій чат в whatsapp", - зізналася вона.

Супрун переконана, що помилкою є те, що зараз перестали транслювати засідання Кабміну. Так, вона стверджує, що не знала, звільнили їх чи ні до офіційної прес-конференції і публікації документів.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

"Вони повинні транслювати комітети, тому що саме там обговорюють спірні питання. Скажімо, Міністерство фінансів не погоджує документ, а на комітеті погоджують докладно, чому і як. Коли ми не могли на закритих нарадах домовитися, обговорення переходило на публічну частину. І іноді там вдавалося заблокувати те, що було неправильним", - зазначила вона.

Супрун зізналася, що на закритих нарадах міністри набагато відвертіше спілкувалися один з одним і там були сильні патріотичні моменти і смішні.

Нагадаємо, Супрун розповіла про першу зустріч із Зеленським.

Як повідомляв Знай. ua, Супрун розповіла про погрози і переслідування її родини.

Також Знай. ua писав, що Супрун не вистачило жартів про Зеленського.