Уляна Супрун заговорила на "незручні теми", вона вичерпно розказала про те, що треба знати про еректильну дисфункцію. На своїй сторінці у Facebook Супрун розмістила відповідний допис.

Висвітливши у своєму допису тему, яка хвилює мільйони українських чоловіків, екс-міністр Уляна Супрун заспокоїла багатьох. Виявляється, чоловікам не варто рвати на собі волосся і ставити на своєму інтимному житті хрест відразу після того, як у них трапилися перші епізоди еректильної дисфункції.

Допис Уляни Супрун

Зі слів екс-в.о. голови МОЗ Уляни Супрун, еректильна дисфункція однаково виникає з причин і фізичного, і ​​психічного здоров'я.

"Не варто ставити на собі хрест і гадати, що без сексу можна прожити, чи бігти шукати нові стосунки в сподіванні на сильніше збудження. Адже еректильна дисфункція стосується і фізичного здоров’я, і психічного. Повна еректильна дисфункція буває досить рідко — внаслідок радикального видалення простати. В більшості випадків мова йде про часткову дисфункцію. Сексуальне збудження залежить від роботи мозку, гормонів, від того, що людина бачить, чує, відчуває та нюхає, від роботи серця, судин та м’язів.", – пише Супрун. Уляна Супрун

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

Уляна Супрун

Супрун повідомляє, що ерекція, зазвичай, погіршується коли організм чоловіка старіє, проте не пропадає зовсім. Тому літнім чоловікам вона рекомендує не соромитися і звертатися до лікарів за лікуванням еректильної дисфункції.

"Ерекція може погіршуватися із віком, але вік не є причиною, а лікування еректильної дисфункції можливо в будь-якому віці.", - пише Супрун. Уляна Супрун

Нагадаємо, раніше Уляна Супрун докладно розписала своє невдоволення роботою нової влади

Як повідомляв портал "Знай.ua", Супрун згадала, як хотіла розсмішити Зеленського, але щось пішло не так

Також "Знай.ua" писав, що Супрун перерахувала ознаки, які можуть свідчити про намір накласти на себе руки