Відомий український блогер Михайло Шнайдер розповів про Міністра юстиції України Дениса Малюськи. Він очолив міністерство у свої 38 років, однак вже може похвалитися великим досвідом роботи.

Відповідний допис Шнайдер опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Денис отримав юридичну освіту в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, також у нього є диплом магістра права Лондонського Університету. Він довгий час працював юристом, спеціалізуючись в питаннях регулювання підприємницької діяльності, врегулювання суперечок і Банкрутства. У 2004 році заснував адвокатське об'єднання "Адвокатська фірма "Бізнес-право", а у 2005 компанію "Радник Прес", яку потім і очолив", - йдеться в дописі блогера.

Шнайдер також продовжив перелічувати досвід роботи Малюська. Він висловив сподівання, що йому вдасться "розламати хитромудрі схеми" попередників.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

"Особисто я вважаю, що це одне з найбільш вдалих призначень в новому уряді. Розумний і цілеспрямований хлопець, з величезним досвідом роботи й прекрасною освітою. І я щиро сподіваюся, що йому нарешті вдасться розламати всі ті хитромудрі схеми і теми, які так завзято, роками вибудовували Попередники. Удачі тобі Денис. У добрий шлях", - резюмував блогер.

Українці почали активно обговорювати інформацію про нового міністра юстиції.

Зазначимо, що на переконання Міністра юстиції закони України, які розроблялись на основі радянських, мають бути змінені. Вони є одним із факторів гальмування не лише економічного розвитку країни, а й культурного.

Нагадаємо, що Гончарук зібрався "зрешетити" Україну водними шляхами, через Балтійське на Чорне: гучна заява.

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Богдан засвітився в компанії скандальної моделі, обіцяла роздягнутися: фото і подробиці зустрічі.

Також портал Знай.ua писав, що Кучма попередив Зеленського про капкан в ЄС: Меркель і Макрон підіграють Путіну.