Представниця президента України у Верховній Раді, а також дружина Генпрокурора Ірина Луценко розповіла в інтерв'ю, що плаття, в якому вона отримувала нагороду "Жінка третього тисячоліття", пошили не французькі модельєри, а вона сама.

""Шанель" і "Діор"? Я не була ні в "Шанель", ні в "Діор". Що стосується одягу, то я дуже багато шию", - гордо заявила Ірина.

До того ж вона додала, що дорогоцінні прикраси, в яких прийшла на церемонію, - це насправді "проста біжутерія". Звичайно ж, ці слова не змогли не зачепити громадськість. І вже через короткий проміжок часу в Facebook з'явилася "Дума про швачку". Автором даного творіння виступає Юрій Космина. Вірш було опубліковано на сторінці Юрія в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

"Рученьки терпнуть, злипаються віченьки... Боже, ну що ж одягти? Знову проводить довгії ніченьки З голкою змушена ти. Кров висисає оте некероване, Сповнене болю життя, Що заставляє жону прокуророву Братись самій за шиття Щоби базікали із пустомелями, Тягнучи брудні лапи, Знову шукали "діори" з "шанелями" У грубім кріпацькім рядні... Знали бі ті, хто від заздрощів нидіє, Як це — згорять живучі: Вдень виносиш казла з-під президії, Голкою вертиш вночі! Знали бі ті, хто розведення істерію, Як, не зімкнувши повік, Клеїв ночами просту біжутерію З дроту і скла чоловік! Тьохкають змучено серце з печінкою, Сколотий палець болить, Що ж за недоленька — зватися жінкою з Третього тисячоліть?..", - написав Космина.

Нагадаємо, що дружина Луценка влаштувала гучний скандал у Раді.

Як повідомляв портал Знай.ua, "слуги народу" переплюнули "майданну царицю" Ірину Луценко.

Також портал Знай.ua писав, що дружина Луценка влаштувала гучне "шоу" в Раді.