Соратник, екс-представник президента у Верховній Раді і дружина генерального прокурора Ірина Луценко завжди відрізнялася дуже дорогим вкусои і встигла прославитися знатною модницею Верховної Ради України.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

І ось, знову, "жінка третього тисячоліття" разом з чоловіком Юрієм Луценком піддалася течії і разом з київською тусовкою на чолі з Петром Порошенком помчала на джазовий фестиваль Leopolis Jazz Fest у Львів, де і вигуляла черговий дизайнерський прикид.
Для прослуховування музики Ірина одягла розкішну накидку від українського дизайнера Юлії Магдич.

Дружина фейкового "генерального" прокурора Ірина Луценко похвалилася, як повинна виглядати справжня майданна цариця в накидці вартістю в 5 років пенсії простий пенсіонерки.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Майданна цариця" Ірина Луценко до страшного кровопролиття в центрі Києва була ніким і звати її ніяк. Саме трупи нещасних людей зробили Ірину Луценко казково багатою жінкою 3 тисячоліття, дружиною генерального, кумою Президента, депутаткою Верховної Ради. Саме трупи студентів і молодих українських хлопців дали їй все, що вона хотіла і зараз "майданна цариця" як би показує жебракові народу, що ось я цариця, дружина генерального, а ви бидло, злиденний народ, дали мені це все багатство.

3 липня, стало відомо, що дружина Юрія луценка Ірина Луценко, яка також тримає звання "Жінки третього тисячоліття", засвітилася у черговому модному вбранні. Красуня показала накидку вартістю 128 000 гривень або $4900. До речі, це трохи більше тридцяти мінімальних зарплат українців.

Нагадаємо, дружина Генпрокурора змінила обличчя, дізнатися можна тільки за паспортом.

Раніше Знай.ua повідомляв, Ірина Луценко "засяяла"мільйонами в Раді.

Також Знай.иа писав, Ірина Луценко выбесила українців черговою витівкою "на мільйон".