Президент України Володимир Зеленський впродовж двох днів зустрівся з продюсером серіалу "Чорнобиль» Крейгом Мезіном, з Робін Райт а також з українкої Мілою Куніс та актором і продюсером Ештоном Кутчером.

Як відомо, у суботу, 14 вересня, форум YES в Києві відвідали знамениті американські актори. А після офіційної церемонії президент Володимир Зеленський із дружиною мило посиділи у ресторані за бокалом ігристого із голлівудськими зірками.

"Приємне знайомство, жвава розмова і справжнє задоволення від спілкування", - написала перша леді під знімками в Іnstagram.

Перша леді України Олена Зеленська для зустрічі з Мілою Куніс і Ештоном Катчером обрала картату спідницю і білу сорочку від бренду Каті Сільченко The Coat.

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Крім того, із зірковими гостями зустрівся президент Володимир Зеленський.

"Протягом двох днів було кілька неймовірно цікавих і важливих зустрічей із зірками світового кіно. Вчора говорили зі сценаристом і продюсером вже культового серіалу "Чорнобиль" Крейгом Мезін, ввечері, під час форуму YES мав задоволення поспілкуватися з неперевершеною Робін Райт. Сьогодні зустрівся з уродженкою України Мілою Куніс і актором і продюсером Катчером. З усіма мали плідну розмову про кіно, зокрема про розвиток української кіноіндустрії", - написав президент у Telegram.

"Двері України відкриті для вас. Ми маємо все для того, щоб знімати якісне кіно - і чудові локації, і "прокачаних" фахівців, і належну технічну базу. Давайте створювати шедеври разом!" – додав він.

Нагадаємо, що на відкритті Чемпіонату зі стронгмену в Дніпрі був присутній президент Володимир Зеленський і глава його Офісу Андрій Богдан.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Зеленська зробила несподіване зізнання на всю країну.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський, Богдан і Філатов скуштували пива в Дніпрі.