Український президент Володимир Зеленський на парковому подвір'ї Маріїнського палацу зустрівся з українськими військовими моряками, яких утримували в Російській Федерації, та членами їхніх родин.

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал "Команда Зеленського".

Український головнокомандувач на парковому подвір’ї Маріїнського палацу у неформальній атмосфері привітав військовослужбовців з поверненням на Батьківщину.

Владимир Зеленский и освобожденные моряки

"Вони — такі ж герої, як і ви. Вони робили все, щоб вас повернути, а ми їм допомагали". сказав Володимир Зеленський родичам моряків

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Показати ще

Крім того, Зеленський вирішив питання з житлом для моряків в Одесі. Вони ж висловили вдячність президенту, а декілька з них запросили Володимира на власні весілля.

Владимир Зеленский и освобожденные моряки

"Усі подякували Володимиру Зеленському за те, що він носив на руках браслети з іменами утримуваних моряків, адже це підтримувало увагу до проблеми звільнення українців, зокрема з боку засобів масової інформації. Глава держави подарував морякам на пам‘ять президентські годинники". йдеться у повідомленні

Нагадаємо, одним указом депутати поставили хрест на партії Шарія.

Як повідомляв Знай.uа, Скічко з "Слуги народу" пояснив, навіщо потрібен закон про штрафи за перевантажені фури: "Не рятує тільки дороги, але і...".

Знай.uа писав, "Слугу народу" спіймали за негідним заняттям в Раді: Олену Копанчук висміяли міткою фотожабой.