Глава Офісу президента Андрій Богдан відзначав найважливіше державне свято - День незалежності, на Лазурному березі Франції в Сен-Тропе. Андрій Богдан відвідав святкову вечірку в місцевому ресторані l'opera. Це спричинило резонанс у суспільстві, однак Богдан вирішив знову підігріти інтерес до себе.

Він опублікував фото з вечірки, де на нього ніби надягають наручники. Відповідний допис з'явився на особистій сторінці глави Офісу президента.

"А ще у Сен-Тропе їздив Аваков, вивчав оперативну обстановку. І Баканов теж був", - підписав Богдан фотографію.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Раніше Володимир Зеленський засудив такий вчинок Богдана. Президент пояснив, що саме з 24 серпня Богдан взяв свою першу відпустку на посаді глави Офісу президента.

"Богдан пішов у відпустку, і це було не 24-го. Він поїхав не в День Незалежності. Це його офіційна відпустка. Він був запрошений на весілля. Я йому подзвонив і сказав, що він не правий. Він не мав права гуляти на День Незалежності в Сен-Тропе. Порушив він закон? Але не все вимірюється законами. Але він не правий", - заявив президент.

Президент України Володимир Зеленський

Зазначимо, що на записі з вечірки видно, як Андрій Богдан веселиться у галасливій та веселій компанії. Він очолив процесію дівчат з глибоким декольте, які несли пляшки з шампанським під звуки гімну України.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський планує відвідати США 23 вересня для участі в Генасамблеї ООН.

Як повідомляв портал Знай.ua, Богдан шепнув на вушко Зеленському таке, що ніяково стало всій Україні: "До Нового року попрацюємо і все".

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський знайшов Андрію Богдан заступника серед ворогів Порошенка: адвокат з блискучою кар'єрою.