Співголова фракції колишнього президента України "Європейська солідарність" Петра Порошенка Ірина Геращенко заявила, що поки спікер парламенту Дмитро Разумков не бачить, "слуги народу" бігають до депутатів "ЄС" на "гальорку" за порадами.

Ірина Геращенко і Дмитро Разумков посперечалися в ефірі ток-шоу "Право на владу" через розподіл міст фракцій у новій Верховній Раді.

Геращенко також заявила, що депутати "Слуги народу" бігають до них на "гальорку" з проханням роз'яснити законопроекти, за які вони голосують. Зазначимо, що партії отримали місця у приміщення Ради так, що усі місця біли трибуни займають депутати "Слуги народу". Партія "ЄС" у свою чергу сидить майже біля виходу.

Ірина Геращенко

"Вони прекрасно розуміють, що в їхній фракції сьогодні є 254 голоси, завтра це буде трохи по-іншому, коли депутати почнуть читати законопроекти, за які вони поки тільки натискають кнопку. Поки що, друзі, вони підходять до нас на гальорку - у нас же опозицію відсадити на гальорку - поки спікер не бачить, не доглядає за своїми, радяться і цікавляться, що там написано: "Ви хоч скажіть нам правду". Ми ділимося з ними інформацією", - розповіла Геращенко.

Разумков спробував їй заперечити: "Ірино Володимирівно, при всій повазі до вас, я хотів би нагадати, що саме ваш підпис стоїть під тим розміщенням фракцій".

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Дмитро Разумков

"У нас вибору не було. Ми б ще в їдальні сиділи або в буфеті ... ", - засміялася Геращенко.

"Неправда. Я був на тому засіданні, і тоді не виникало заперечень у "ЄС", як і в інших політичних сил. Знаходили компроміс..." - відповів Разумков.

Нагадаємо, Зеленський влаштував "секретну" зустріч зі своєю партією в Києві

Як повідомляв портал Знай.ua, Порошенко встиг відкрити кафе, поки бігав від допитів

Також Знай.ua писав, Романенко розніс соратників Зеленського через нові податки для українців