Колишня глава Національного банку України Валерія Гонатрева заявила, що невідомі спалили машину її невістки, яку також звуть Валерія Гонтарєва.

Про це стало відомо завдяки заяві Гонтарєвої у соціальних мережах.

"Поки я перебуваю в госпіталі в Лондоні з важкими травмами, на мою родину сьогодні відбулася атака. Сьогодні о першій годині ночі машину сім'ї мого старшого сина облили бензином і спалили під їхнім будинком у центрі Києва. Машину було зареєстровано на мою невістку, яку теж звуть Валерія Гонтарєва".



"Їм мало повністю сфальсифікованих справ корумпованого прокурора Кулика, їм мало подачі позовів Портнова на стандартні постанови НБУ із звинуваченнями мене в державній зраді. Вони вже перейшли від вербальних загроз до реальних дій".

"Сподіваюся, нашим правоохоронним органам вистачить професіоналізму розкрити цей злочин у центрі Києва!" - повідомила Гонатрева.

Вона також показала фото знищеного авто.

Екс-глава НБУ вважає, що ця подія і те, що в кінці серпня її збила машина на пішохідному переході в Лондоні, – ланки одного ланцюга.

"ЗМІ написали, що в центрі Києва до тла згорів автомобіль сина Гонтаревої. Так зазвичай буває, коли готуєшся попросити притулок і формуєш докази, що в твоїй країні тобі загрожує небезпека і тебе туди не можна видавати.", - прокоментував новину соратник Януковича Андрій Портнов.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нагадаємо, від Гонтарєвої до Гладковського: в Україні починає роботу Вищий антикорупційний суд - кому стало не по собі.

Як повідомляв Знай.uа Гонатреву допитуватимуть силою: скандальна подружка Порошенка влипла по повній, екс-президент на черзі.

Знай.uа писав, Калетник вимагає посадити Горбатюка: підстав більше ніж достатньо.