Анжела Макеєва, яка позбулася роботи під час правління Порошенко, бореться з місцевою владою і несправедливістю. Нещодавно з'явилася помилкова інформація про неї і вона обьратилась із заявою.
"Я буду боротися до кінця!

Нещодавно Ірпінська міська рада опублікувала про мене неправдиву інформацію. Проти мене тривають інформаційні атаки, оскільки я не здалася і продовжую боротися за справедливість.

у Свій час на виборах, як президентських, так і парламентських, я підтримала курс Президента, за що мене і продовжують поливати брудом представники старої влади. Але скоро все зміниться, люди зробили свій вибір, і більше не будуть терпіти свавілля старої влади.

У мене є всі докази того, що поширена інформація ‒ це брехня, і ніщо інше. Всі матеріали я передам в прокуратуру, і, впевнена, правда буде на моїй стороні.

Я буду боротися до кінця і не збираюся здаватися. Скоро в Ірпені відбудеться зміна влади і разом ми переможемо!"- передає активістка.
Нагадаємо, Порошенко готує державний переворот? колишній президент скликає Майдан, вже виставив ультиматум Зеленському.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Пальчевський вибухнув гнівом з-за жадібності Порошенко: "Потрібно роздати все".

Також Знай.uа писав про те, що Порошенко взявся погрожувати українцям після вигуків "Ганьба!": "в Наступний раз по морді отримаєте".