Екс-глава Нацбанку Валерія Гонтарєва затишно влаштувалася в Лондоні, перед цим "зачистивши" близько сотні "відмивних" банків на користь інших відмивних банків і запуску спец/програми рефінансування для своїх.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook політтехнолог Михайло Подоляк.

Він розповів про резонансну ДТП, в яку нібито потрапила Гонтарєва, і зазначив, що все не просто так.

Валерія Гонтарєва

Чудові новини!

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Поки випадково не потрапила під автомобільчик. На пішохідному переході. З наступними кістяними переломами). І з очевидними натяками в дусі класичного сільського детектива, «що це все не просто так»). Зовсім нещодавно сама Гонтарєва цілком серйозно розповідала про те, що «в країну повернувся один з олігархів, який постійно мені загрожує. Це дуже погано, що він повернувся. Погано, для мене особисто і для країни. Особисто мені він погрожує. Коломойський заявив, що якщо я не повернуся до України, то він мене вивезе в приватному порядку. По-англійськи це kidnapping»..." Михайло Подоляк

Політтехнолог дав оцінку вкладу Гонтарєвої в реформованя фінансово-банківської галузі: ""Гонтарєва потрапила під машину на пішохідному переході в Лондоні". І це все, що про неї можна сказати".

"... Так, в яких/вузьких експертних колах Валерія Олексіївна популярна і користується попитом. Але у власній країні вона - безумовне зло і втікач. Реформатор, якого зневажають всі соціальні та політичні групи... " Михайло Подоляк

Нагадаємо, результат роботи Гонтарєвої розбив надії українців, Кармазін розповів правду.

Як повідомляв портал Знай.uа, в мережі жорстко відреагували на призначення Писарука.

Також Знай.uа писав про те, соратник Гонтарєвої Писарук стане главою "Райффайзен Банку Аваль".