Новообраний генпрокурор України Руслан Рябошапка назвав основним пріоритетом на посаді пошук і повернення активів, грошей, які були вкрадені у наших громадян.

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал Klymenko Time.

"Ми не хочемо крові буквально, але в правовому сенсі ми хочемо крові. Щотижня хтось повинен бути притягнутий до відповідальності із високопоставлених чиновників". Руслан Рябошапка

Руслан Рябошапка

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен"

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Слова генпрокурора журналісти назвали грізними та амбітними. Також ЗМІ відзначили, що всі інструменти, необхідні для здійснення цих планів у Руслана Рябошапки є.

Нагадаємо, що Рябошапка народився 14 жовтня 1976 року в селищі Зеленогірське Любашівського району, закінчив місцеву школу і приватний Соломонів університет у Києві.

Очолював посади в Міністерстві юстиції і пенітенціарній службі. У 2010-му році, при Януковичі, очолював бюро з питань антикорупційної політики секретаріату Кабміну. Після розформування бюро був директором департаменту юридичного забезпечення секретаріату Кабінету міністрів України.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Парламентські вибори 2019: ЦВК опрацювала 93% протоколів, хто увійде у нову Раду.
Раніше портал Знай.uа писав, Зеленський, допоможи: Вакарчук просить "слугу народу" захистити "Голос".