Новим генпрокурором України з високою ймовірністю стане Руслан Рябошапка. Його ухвалить нова Верховна Рада у перший день своєї роботи.

Рябошапка заявив, що Рада буде голосувати в четвер, повідомляють Obozrevatel.

Радник президента США з питань національної безпеки Джон Болтон сподівається, що у потенційного генерального прокурора України Руслана Рябошапки складуться хороші робочі відносини з генпрокурором США Вільямом Барром.

"Я зустрічався з Русланом Рябошапкой, якого номінували на позицію генерального прокурора. Сподіваюся, що коли його затвердять, у нього складуться блискучі відносини з нашим генеральним прокурором Біллом Барром".

Популярні новини зараз

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Показати ще

Декількома днями раніше на закритій нараді у Зеленського були присутні перший помічник президента Сергій Шефір, заступники голови Офісу президента Олексій Гончарук та Руслан Рябошапка, які, можливо, будуть висунуті на посади прем'єра і генерального прокурора відповідно.

"Обговорювали з президентом всі законопроекти, які хочемо проголосувати. І про недоторканності, і про зменшення кількості депутатів, покарання за прогули та інші. Кадрових питань не обговорювали", – розповів журналістам новообраний нардеп Сергій Швець.

Нагадаємо, у Зеленського знайшли заміну Супрун.


Як повідомляв раніше Знай.uа, новий Трудовий кодекс кардинально змінить життя українців.


Також Знай.uа писав про те, що мова Зеленського перевели в цифри і порівняли з Порошенко: різниця очевидна.