Сьогодні, 29 серпня новий парламент зібрався на першому засіданні. Обраний народний депутат від партії "Слуга народу" Ліза Богуцька пояснила, чому вирішили залишити Арсена Авакова на посаді глави МВС.

Нардеп мала необережність написати комусь повідомлення в месенджері, що екс-президент Петро Порошенко готує переворот. Фото листування зробили журналісти "Страни".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Показати ще

У листуванні народний депутат України писала, схоже, подрузі. Але про це тепер знає вся країна.

"Леночка, я напишу пізніше про це пост. Уявляю собі атаку фб на всю фракцію СН. Хочу тільки тобі написати ми залишаємо Авакова. Іншого шляху немає. Порошенко готує переворот. І дуже серйозно готує. Він чекає, що ми відправимо Авакова у відставку, щоб відразу почати. Сьогодні, швидше за все, знімемо недоторканність. Але залишимо міністра МВС. Я дуже засмучена, але іншого шляху поки немає. Він залишиться до грудня. Саме на грудень Петя готує путч", - сказано у повідомленні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Слід зазначити, що народні депутати сформували тимчасову президію першої сесії Ради IX скликання. До складу президії увійшли представники партії "Слуга народу" Дмитро Разумков і Руслан Стефанчук, "Опозиційна платформа – За життя" Юлій Іоффе, Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Андрій Кожем'якін, партії "Європейська солідарність" Михайло Забродський і партії "Голос" Ярослав Железняк.

Нагадаємо, приїзд Зеленського та урочиста присяга слуг народу: онлайн-трансляція з нової Ради.

Як повідомляв портал Знай.uа, Разумков зі "Слуги народу" не стримався перед матерями загиблих героїв: сльози текли градом, фото.

Також Знай.uа писав про скасування депутатської недоторканності: Порошенко пішов проти рішення Зеленського.